El Patronat Municipal d’Esports de Valls obre, el proper dilluns 8 de maig a partir de les 6:30h del matí, el període d’inscripcions per a les diferents activitats d’estiu que proposa. L’esportiueig infantil, el miniesportiueig i els tradicionals cursos de natació són les principals activitats programades, juntament amb la vuitena edició del campus de natació. També destaca una àmplia oferta adreçada als adults i la gent gran.

PUBLICITAT

El calendari d’activitats es centra especialment en el mes de juliol. A més, també s’ofereix un abonament d’estiu, entre el 17 de juny i el 3 de setembre, per facilitar l’accés a les instal·lacions i a les activitats.

Les inscripcions es podran realitzar de manera presencial a la recepció del Centre Esportiu Municipal El Fornàs o es recomana realitzar la inscripció online, a través de la plataforma EGOSPORT disponible a la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) dirigit a les persones que el centre esportiu disposa de les seves dades. Per altra banda, qui no tingui accés a la plataforma pot demanar informació enviant un correu a suport.pme@valls.cat o trucant al 977 614 403 per qualsevol gestió o dubte que es presenti.

PUBLICITAT