Per tancar el mes d’abril, les Nits de Clàssics de Valls proposen un viatge al món del romanticisme. El pianista Ignasi Cambra oferirà un recital de piano amb peces de Schubert i Chopin aquest dijous, a les 20 h del vespre, al Teatre Principal.

PUBLICITAT

Ignasi Cambra és un dels principals intèrprets actuals que representa la gran tradició pianística europea. En aquest cas, proposa un recital de piano per tancar els concerts del mes d’abril. Un concert format per peces de Frédéric Chopin, qui és considerat com un dels grans representants del romanticisme musical. També obres de Franz Schubert, compositor de principis d’aquest moviment.

Tot i ser cec de naixement, el president dels Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l’Alt Camp, Roger Padullés, destaca la seva valentia davant de l’escenari.

L’artista barceloní ha actuat a sales de prestigi internacional com el Carnegie Hall de Nova York, el Kennedy Center de Washington, el Teatre Mariinski de Sant Petersburg, el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, entre molts d’altres. És col·laborador habitual de Maria Joao Pires, amb qui actua en recitals a dos pianos i a piano a quatre mans.

PUBLICITAT