L’actual regidora del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Valls Cristina Laiz concorrerà a les pròximes eleccions municipals com a independent al número 2 de la llista del Partit Popular que encapçalarà Juanma Sánchez,

PUBLICITAT

Cristina Laiz, nascuda a Callosa de Segura (Alacant) i veïna de Valls des de fa més de 20 anys, és enginyera superior industrial per la Universitat de Saragossa, i té un màster en Supply Chain i Comerç Internacional per l’ICIL. Casada i amb dos fills, té una trajectòria professional de més de 25 anys al sector privat com a cap de projectes en empreses del sector de l’automoció i la logística.

S’incorpora a la candidatura del PP de Valls per tal que els veïns i veïnes de Valls continuïn tenint una veu al Ple de l’Ajuntament de la seva ciutat que representi l’espai de centre liberal no independentista que aquests darrers 4 anys ha tingut l’honor de representar sota les sigles de Ciutadans.

El PP de Valls valora la incorporació de Cristina Laiz en un lloc representatiu de la seva llista com una aposta per la concentració de les forces polítiques de centre dreta constitucionalistes per tenir una millor representativitat al ple de l’Ajuntament, que es complementa amb la seva gran vàlua personal i dilatada trajectòria professional.

PUBLICITAT