Avui destaquem que el claustre del Convent del Carme ha estat l’escenari escollit de Junts per Valls aquest dimecres perquè l’alcaldable, Dolors Farré, fes la presentació pública del seu equip de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

L’acte, que ha aplegat més de 300 persones, ha servit per fer balanç de la feina feta i definir els objectius de futur del seu projecte de ciutat. A més, Farré ha demanat que tothom respecti la llista més votada i avisa que l’alcaldia de Valls no serà una moneda de canvi de res.

En aquestes eleccions, Junts per Valls disposa d’una candidatura tranversal i plural, que combina experiència i renovació.

La llista combina l’experiència i solvència dels actuals regidors i regidores de govern i incorpora nous perfils com Andreu Gassó, Joan Ibarra, Pep Sánchez, Beatriz Roldán, Maite Albertón, Montse Brusco, Lisard Bellod, Manel Cazorla, Joan Mira, Àngels Folch, Edgar Burch, Jordi Ferré, Manel Albiol i Jose Luis Adrian.

PUBLICITAT