Valls acull aquest diumenge 30 d’abril, a les 12 hores i a les 18 hores, al Centre Cultural Municipal, l’espectacle musical “La Veu de la Terra” que organitza el Camp d’Aprenentatge Pau Casals del departament d’Educació de la Generalitat i que es representa a diferents ciutats de Catalunya amb la participació d’alumnes de primària de diferents centres educatius.

PUBLICITAT

En el cas de Valls,  els dos concerts comptaran amb la participació d’escoles de la ciutat, de la comarca i de la demarcació de Tarragona.

El projecte té com a objectiu conscienciar sobre la crisi climàtica que ens afecta. El muntatge està preparat pel grup musical Petit Taller de Cançons i la companyia teatral Fes-t’ho com Vulguis. El Camp d’Aprenentatge Pau Casals s’ha encarregat de formar el professorat i d’organitzar la gira. 

PUBLICITAT