La Colla Vella dels Xiquets de Valls es desplaça aquest dissabte a Falset per prendre part en l’actuació castellera de la Fira del Vi. La cita tindrà lloc, a les sis de la tarda, al carrer Miquel Barceló.

PUBLICITAT

A la capital del Priorat, la colla dirigida per Manel Urbano té l’objectiu de seguir perfeccionant les diferents posicions amb l’objectiu de plantejar-se fites superiors de cara a les properes setmanes. Recordem que aquest mes d’abril ja han aconseguit dues clàssiques de 8.

Amb la intenció de preparar aquesta sortida, la Colla Vella convoca aquest divendres, a les deu de la nit, al local, l’assaig general habitual.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls no té fixada cap actuació. Els de la camisa vermella tornaran a les places diumenge 7 de maig, al migdia, a la Setmana Cultural de Perafort i Puigdelfí.

PUBLICITAT