El PSC de Valls ha presentat aquest dimarts el primer bloc del programa electoral amb el títol “Bona Convivència” de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

En aquest apartat, un dels més destacats per liderar el canvi a la ciutat, es fixen amb la seguretat, la neteja, la via pública, el transport públic i la comunicació amb la ciutadana.

Entre moltes mesures, el PSC pretén incrementar els efectius de la Policia Local, demanar més altes al cos dels Mossos d’Esquadra, més participació als barris, dotar d’una millor neteja a la ciutat, un pla de quatre anys per intervencions a la via pública, un nou contracte per millorar el transport públic i la creació d’una aplicació per a mòbils per mantenir una millor comunicació amb la ciutadania.

A pesar de no veure massa clara la nova ubicació de la comissaria de la Policia Local, a la zona del pàrquing l’Escorxador, l’alcaldable socialista, Rosa Maria Ibarra, ha assegurat que sí governen mantindran el projecte en ferm.

Totes les propostes del bloc “Bona Convivència” han estat fruït d’una campanya d’aportacions on hi han participat més de 300 persones i membres de la mateixa formació.

PUBLICITAT