L’empresa Magmacultura SL ha quedat en primera posició del concurs públic per gestionar el Museu Casteller de Catalunya, el qual està previst que obri les seves portes abans de finalitzar la primavera.

PUBLICITAT

Magmacultura té una experiència de més de 30 anys en el sector cultural, turístic i educatiu. Té sucursals a Barcelona, Madrid, Lisboa i París. Entre molts altres, gestiona el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu Picasso i l’IDEAL Centre d’Arts Digitals.

La prestació del servei, d’un any de durada, és de 463.000 euros. Abans de l’adjudicació, l’empresa guanyadora ha de presentar la documentació requerida pel plec de clàusules abans que acabi la setmana.

A banda de MagmaCultura SL, dues empreses més han participat a la licitació per a la gestió del Museu Casteller: Grup Transversal i una unió temporal d’empreses entre Vilaniu Comunicació, Iber i Veolia.

PUBLICITAT