La soprano tarragonina Carolina Fajardo i el pianista Josep Buforn proposen un concert per encetar el mes de maig de les Nits de Clàssics amb obres de grans compositors. La cita musical és aquest dijous 4 de maig, a les 20h, al Teatre Principal de Valls.

PUBLICITAT

Una de les característiques de les Nits de Clàssics és l’aposta pels nous talents. Una mostra d’això és el concert d’aquest dijous de la mà de la soprano Carolina Fajardo i el pianista Josep Buforn amb ‘Un viatge líric: de Verdi a Mompou’.

Oferiran un programa molt delicat amb diverses cançons de cambra de Puccini. També hi haurà lloc per a dues cançons del ‘Combat del Somni’, de Frederic Mompou, així com un recull d’àries d’òperes veristes on es podran trobar dones en diferents situacions mentals: Margheritte de Mefistofele, Adriana, Amelia i Manon Lescaut.

PUBLICITAT