La reforma del carrer Vallvera, la instal·lació d’un ascensor a la plaça dels Pins i un parc de tirolines al Vilar, entre les propostes de Junts per Valls per als barris. Aquests projectes els ha donat a conèixer l’alcaldable, Dolors Farré, en una roda de premsa on ha exposat l’apartat de Via Pública i Barris que apareixerà en el programa electoral de cara els comicis locals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

També destaquen els projectes del segon tram de la Carretera del Pla i de la plaça dels Quarters, nous parcs infantils i de salut en diverses zones i la incorporació de Valls al segell de Viles Florides. A més, es preveuen actuacions en tots els barris de la ciutat, amb les millores habituals en asfaltat, serveis, jardineria o enllumenat.

Farré ha afirmat que totes les accions, moltes de les quals ja estaven plasmades en el programa del 2019, estan pensades per desenvolupar a vuit anys vista.

Junts per Valls també vol reforçar el desplegament de la tecnologia Led més sostenible i econòmica amb la modernització de l’enllumenat a barris sencers com La Xamora, Albada, Comarques, Mas Clariana, Sant Josep Obrer i carrers adjacents al Portal Nou.

A la perifèria, es projecta l’enjardinament del carrer Major de Masmolets, la interconnexió de l’aigua de Fontscaldes amb els pous de Valls i les darreres fases de renovació de l’enllumenat del Polígon Industrial.

PUBLICITAT