Foto: Guillem Pasano

La UE Valls va tornar a competir de meravella en el derbi davant el Reddis i va treure un empat meritori del Baix Camp que seria molt positiu en la majoria de contextos, però que pot resultar insuficient per assolir el somni d’assaltar la primera plaça. Ara bé, una derrota hauria sentenciat aquestes opcions, van mantenir-les amb vida i els vallencs s’hi aferraran fins al final. El tècnic, Manel Cazorla, ho assegurava després del derbi.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

El primer repte serà aquest cap de setmana davant el Santfeliuenc. El Valls rep un rival incòmode al Vilar. De fet, els de Sant Feliu han estat assentats en la tercera plaça durant gran part de la temporada, però es troben immersos en una dinàmica molt negativa, la pitjor de l’any, amb cinc derrotes consecutives. Una ratxa que els ha rebaixat fins a la cinquena plaça i amb la necessitat de sumar per no perdre les posicions que donen accés a la Superlliga Catalana de cara a la temporada vinent. En l’anada, el resultat va ser d’empat a 1.

El Valls es troba a cinc punts del Reddis quan en resten tan sols dotze per disputar, quatre jornades. Els de l’Alt Camp sabran quan juguin el resultat dels reusencs d’aquesta jornada, que jugaran aquest dissabte a les 18h a Ascó. El Valls ho farà aquest diumenge a les 16:30h al Vilar i en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT