La novena edició de la Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona oferirà els dies 19 i 20 de maig al Pati de Valls una nova edició d’aquest esdeveniment que s’ha convertit en el maridatge perfecte entre els vins de la DO Tarragona, la gastronomia local i algunes de les més destacades propostes musicals del nostre país. 

PUBLICITAT

En aquesta ocasió la festa estarà formada pels vins que aportaran els dotze cellers de la DO Tarragona, juntament amb l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls i les actuacions de quatre grups musicals i una sessió de punxadiscos el dissabte al migdia.

Les actuacions musicals al Pati estaran protagonitzades per Koko Jean & the Tonics, Mambo Jambo, Ariox, Sardines i una sessió de punxadiscos amb Alexandre Bonanit.

De forma paral·lela a la Valls Va de Vins, la DO Tarragona organitza dos tastos guiats de vins que tindran lloc al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallecs. En concret es faran el dimecres 17 de maig a les 20 hores i el dissabte 20 de maig a les 19 hores. Aprofitant aquestes dues sessions, també tindrà lloc la presentació de la Ruta del Vi de la DO Tarragona entre tots els assistents. Aquests tastos són gratuïts per cal reservar prèviament a info@dotarragona.cat

PUBLICITAT