VallsJove, conjuntament amb practicants de cal·listènia de Valls, organitzen la primera competició d’street workout a la ciutat.

PUBLICITAT

La jornada, que compta amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i l’AAVV El Fornàs, tindrà lloc el dissabte 3 de juny a partir de les 10 hores i s’allargarà fins al migdia. Es pretén així donar a conèixer al conjunt de la ciutadania aquest espai i la seva pràctica esportiva. La competició agruparà dos estils: la modalitat de freestyle i una altra de resistència.

Les persones interessades en participar al campionat, podran realitzar la inscripció a la pàgina web de l’Ajuntament. També poden contactar amb el servei mitjançant el correu electrònic (vallsjove@valls.cat) i per whatsapp (630476151).

El parc de barres, que va ser inaugurat el 2018, va ser el resultat d’una demanda creixent per part dels joves a la ciutat de Valls.  La seva obertura va suposar l’ampliació i consolidació de les modalitats de pràctica esportiva urbana en aquesta zona de la ciutat, on ja s’ubica l’skate parc, la pista de BMX i una pista de bàsquet, i serveix com a punt de trobada dels i les joves de la ciutat.

PUBLICITAT