El Club Bàsquet Valls ha arribat a un acord per a renovar l’entrenador del primer equip masculí de la Lliga EBA, Víctor Neila.

PUBLICITAT

L’entitat esportiva de la capital de l’Alt Camp ha donat a conèixer, mitjançant un comunicat, que la negociació ha estat molt fàcil i que la renovació s’ha pogut tancar de manera molt ràpida. El mateix club, valora positivament el primer any de feina de Neila a escala de resultats, de joc i també pel bon tarannà, fet que ha permès que es guanyés l’estima i el respecte de l’afició del Joana Ballart.

Neila arribava al CB Valls en la present temporada amb l’objectiu de mantenir el llistó alt que havia deixat el seu antecessor, Oriol Pozo. Amb experiència anterior fa vint anys al sènior B, el tècnic, malgrat els alts i baixos, ha aconseguit la quarta plaça al grup C-2 de la Lliga EBA i s’ha quedat molt a prop d’aconseguir el bitllet per disputar la fase d’ascens a la Lliga LEB Plata.

PUBLICITAT