Junts per Valls ha presentat aquest dimarts les seves propostes en matèria de Salut i Polítiques per a les Persones de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

La seva alcaldable, Dolors Farré, ha remarcat que la Generalitat té un deute històric d’inversions i finaçament amb el Pius Hospital. A més, Farré ha qualificat d’històric l’acord pel Futur Parc Sanitari, però mentre no s’executi ha reclamat al govern català inversions urgents a l’actual Hospital i Sociosanitari.

Els juntaires han donat a conèixer una bateria amb més de 100 propostes de caire social, entre els àmbits de Serveis Socials, Salut, Habitatge, Ensenyament, Igualtat, Joventut, Gent Gran o Acció Cívica. Com a més destacades, hi ha la creació d’un nou servei de psicologia per a joves, un programa de voluntariat a la ciutat, l’ampliació de les accions de Fem Pinya, el disseny participatiu d’un nou Pla Educatiu d’Entorn o la visibilització de la història local de la dona.

PUBLICITAT