El barri de les Comarques ha estat l’escenari escollit pel PSC aquest dimarts per presentar el segon apartat del programa electoral de cara als comicis locals del proper 28 de maig. Amb el títol “La vida als barris”, els punts tenen interrelació amb el primer on parlaven de seguretat, neteja i manteniment de la via pública, matèries que tenen cabuda en tots els punts de la ciutat.

PUBLICITAT

En primer lloc, els socialistes proposen fer un estudi sobre l’estat de cadascun dels barris per conèixer les necessitats i evitar que amb el temps entrin en degradació.

Pel que fa al Centre Històric, la seva alcaldable, Rosa Maria Ibarra, es compromet a donar un nou impuls a la regidoria i obrir una oficina tècnica per gestionar un pla de xoc.

El pla de xoc dels socialistes al Centre Històric es basa en dotar de subvencions als propietaris per fer inspeccions tècniques als edificis, subvencions a projectes de rehabilitació i executar obres per rehabilitar tenint en compte els punts d’intervenció del consistori.

PUBLICITAT