El projecte Parsosy Las Piedras rep al·legacions per part de l’Ajuntament de Valls i la Plataforma Territori Sostenible del Camp. Aquesta iniciativa té com a objectiu implementar 45.300 panells solars en una parcel·la de sòl no urbanitzable de més de 300.000 m² localitzada al camp d’aviació de Valls.

PUBLICITAT

L’Ajuntament considera que aquest projecte afecta la plana de secà de l’Alt Camp i la seva activitat agrícola i també al camp d’aviació, un dels principals aeròdroms del Camp de Tarragona durant la Guerra Civil i “el principal espai de memòria a l’Alt Camp”.

Per altra banda, la Plataforma Territori Sostenible del Camp també ha presentat al·legacions per la fragmentació del projecte sencer en quatre de diferents i evitar haver de presentar el projecte mediambiental necessari en cas de superar els 5 MW.

PUBLICITAT