Avui destaquem que el projecte Parsosy Las Piedras rep al·legacions per part de l’Ajuntament de Valls i la Plataforma Territori Sostenible del Camp. Aquesta iniciativa té com a objectiu implementar 45.300 panells solars en una parcel·la de més de 300.000 m² localitzada al camp d’aviació de Valls.

PUBLICITAT

La regidora d’Urbanisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Valls, Sònia Roca, explica que aquest projecte afecta a una zona de sòl no urbanitzable on s’hi desenvolupa una important activitat agrícola i també al camp d’aviació, un espai d’importància històrica al ser un dels principals aeròdroms del Camp de Tarragona durant la Guerra Civil. A més, la regidora també assenyala que el projecte es planteja amb una fragmentació en quatre parts per saltar-se la llei.

No obstant això, Roca puntualitza que des de l’ajuntament estan a favor de les energies renovables però que “s’han d’implementar correctament”.

PUBLICITAT