La candidatura del Partit Popular que concorre a les eleccions municipals del proper 28 de maig a Valls i que encapçalaran el Juanma Sánchez com cap de llista, i l’actual regidora del grup de Ciutadans a l’Ajuntament, Cristina Laiz, està formada per un grup de persones de perfils molt diversos, amb l’ànim d’aportar diverses visions i perspectives per tal d’enriquir el model de ciutat que el PP pretèn desenvoluar a Valls.

PUBLICITAT

Seguidament, es troba Félix Bello, president de la secció local del PP de número 3; Maria Jiménez de 4 i Jesús Gràcia de 5. Altres incorporacions significatives són per Manel Gallardo i Juan Pedro Martínez, els quals ocupen el lloc 7 i 9 respectivament.

Finalment, i com a número 21 a la llista, destaca la presència d’en Francesc Caballero, economista de professió, i que durant 20 anys va ser la veu del Partit Popular al ple de l’Ajuntament de Valls

Els principals membres de la candidatura del PP de Valls a les eleccions municipals aporten, a més d’un bagatge professional més que important, la ilusió i les ganes per tal de donar una empenta a una ciutat que ara mateix està en caiguda lliure per les polítiques dutes a terme des de fa molts anys pels diferents partits i equips de govern que han tingut la responsabilitat de conduir l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT