La CUP de Valls ha començat a desgranar aquest dimecres els punts del seu programa electoral en els àmbits de cultura i educació. Ho ha fet, precisament davant de les oficines d’Educació de la ciutat, a l’edifici de Ca Mercadé.

PUBLICITAT

Entre les propostes més destacades, hi ha l’activació del Consell de Política Lingüística, un projecte Educatiu de Ciutat i millorar les condicions de l’Arxiu Municipal. També creuen que cal potenciar el Consell de Cultura i la Comissió de Xarxa com agents actius en la definició de les polítiques culturals i la interculturalitat a la ciutat.

Sobre l’obertura imminent del futur Museu Casteller de Catalunya, un dels membres de la llista, Jordi Robert, esperen que serveixi per dinamitzar el Centre Històric.

Els cupaires també pretenen per fer unes festes majors i esdeveniments culturals amb la mirada posada a la inclusió  tant en la seva preparació com en la seva participació.

PUBLICITAT