El periodista esportiu Luis Martín, conegut també com a Lu Martín, presenta el llibre ‘Quan vàrem ser eterns’ aquest dijous 11 de maig a partir de dos quarts de vuit del vespre al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Aquest llibre busca donar a conèixer amb major profunditat les interioritats del Barça durant l’etapa de Pep Guardiola i els motius i circumstàncies que el van portar al seu èxit.

PUBLICITAT

Luis Martin explica que aquest llibre “està basat en les entrevistes fetes a les persones que van viure aquesta època, la primera de totes al Pep Guardiola”. A més, també assegura que aquell equip va deixar un llegat “irrepetible”.

A més, Martín també assenyala que una de les raons que van portar al club a aconseguir la glòria va ser sobreposar-se a rivals forts i grans dificultats.

PUBLICITAT