La candidatura de Junts per Valls liderada per Dolors Farré ha presentat aquest dijous les principals propostes en matèria de mobilitat que constaran en el programa electoral de cara a la als comicis del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

El projecte més destacat és la connexió viària, que inclou un pont i un passeig, entre la rotonda del Vilar i la Carretera de Barcelona. Farré ha destacat que és una acció que es farà amb consens de tots els barris i permetrà disposar d’una nova entrada a la ciutat.

A banda de potenciar la mobilitat sostenible d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, Junts crearà una nova línia gratuïta de bus urbà amb el Polígon Industrial per ampliar el servei de la zona oest, al sector esquerra; i estudiarà l’augment de freqüències amb Santa Magdalena, Mas Clariana i Sant Josep Obrer.

En l’aspecte ferroviari, l’equip de Dolors Farré ha anunciat que seguiran reclamant a l’Estat i la Generalitat l’acompliment de l’augment de freqüències de trens i la connexió a través del nou ramal de Picamoixons amb el futur Tramvia Tramcamp.

PUBLICITAT