Esquerra Republicana de Catalunya ha donat a conèixer els sis eixos en matèria en polítiques de Mobilitat i Medi Ambient que constaran en el programa de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

Els republicans pretenen elaborar un projecte de recuperació del parc Mas Miquel per a ús social i espai verd més proper a la zona més poblada a la ciutat. A més, també volen crear més zones verdes amb vegetació autòctona en diferents barris. La seva alcaldable, Teresa Rull, afirma que la iniciativa de recuperar els torrents de Valls no és a quatre anys vista, encara que en el nou mandat s’hauran de veure els primers resultats.

En matèria de mobilitat, ERC projecta un transport sostenible amb l’ús del bus urbà que des d’aquesta legislatura és gratuït, la millora de la connexió ferroviària amb Barcelona, implementar la tarifa plana de zona blava o el replantejament del carril bici.

Finalment, la candidatura de Rull també proposa aplicar una recollida porta a porta en gestió de residus, buscar mecanismes per evitar que l’agricultura local tingui problemes de relleu generacional o una millor gestió de l’aigua.

PUBLICITAT