El passat cap de setmana, del 5 al 7 de maig, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard va dur a terme un nou intercanvi amb l’alumnat de nivell avançat al Ripollès. Van ser una cinquantena d’alumnes d’entre 12 i 20 anys que participen de diferents agrupacions com les orquestres, el grup de vent, els combos, el grup de teclats, el cor o el grup de guitarres o de cant.

PUBLICITAT

Durant els tres dies es van combinar activitats musicals amb d’altres de culturals i lúdiques de manera que la sortida tant volia potenciar el treball de curs com les interaccions amb els diferents membres de la sortida. Així, els diferents grups van realitzar diversos concerts repartits per la comarca.

La sortida comptava amb la participació d’una dotzena de docents de l’escola i una monitora de lleure que va dinamitzar els jocs de nits.

Aquest intercanvi s’emmarca en la filosofia de l’escola d’afavorir sortides i concerts en espais diferents, de contacte amb altres escoles de música, d’interacció dels diferents alumnes que estudien a l’escola i participen en els conjunts instrumentals diferents i de socialització a través de la música i es suma a d’altres intercanvis que s’han fet com les sortides a Ciutadella de Menorca, Tremp, Navarra, Holanda, Banyoles o al País Valencià.

PUBLICITAT