Avui destaquem que ja estem en hores prèvies al començament de la campanya electoral de cara a les eleccions municipals del proper diumenge 28 de maig. La plaça del Pati tornarà a ser l’epicentre aquest dijous a mitjanit, a partir de les 00.00h, amb la tradicional enganxada de cartells. Per endavant, quinze dies de campanya amb debats, entrevistes, actes, propostes, promeses i molta propaganda amb una finalitat única: demanar el vot a la ciutadania per aconseguir l’alcaldia.

PUBLICITAT

A Valls, en aquestes eleccions hi concorren 8 candidatures, una menys que fa quatre anys. Junts per Valls amb Dolors Farré de nou al capdavant mirarà de reeditar la victòria del 2019. Com a competidores principals, tindrà a Teresa Rull que s’estrena com a alcaldable d’ERC, partit que ha format part del govern en aquesta legislatura; i Rosa Maria Ibarra, actual cap de l’oposició, i que repeteix com cap de llista del PSC per tercera vegada consecutiva. Pel que fa a la CUP, el número 1 és Pere Vidal, que és regidor del consistori des del 2021.

Dels partits significatius que no tenen representació actualment al consistori, destaca el PP, amb possibilitats de recuperar de la mà de Juanma Sánchez la representació que van perdre el 2019, i Vox, que debuta en unes eleccions a la capital de l’Alt Camp, amb Francisco González com a cap de llista.

Finalment, l’embat electoral presenta les novetats de Valents i Front Nacional amb Daniel Roso i Alexandra Garrido com a alcaldables respectivament.

PUBLICITAT