El pati de la Biblioteca Popular ha estat l’escenari aquest diumenge al matí del diàleg sobre Valls entre l’alcaldable socialista Rosa Maria Ibarra i el primer secretari del PSC i líder de l’oposició al Parlament Salvador Illa, on hi han participat quasi un centenar de persones.

PUBLICITAT

Ibarra i Illa han conversat sobre la necessitat de tenir els peus a terra a l’hora de fer propostes electorals. També sobre la bona convivència a Valls, i per tant la necessitat de fer polítiques de seguretat adequades. Han seguit parlant sobre la necessitat de crear prosperitat, amb el Polígon Industrial al capdavant, el comerç i l’agricultura. I han acabat repassant l’àmbit de les oportunitats per a tothom. I perquè això sigui possible, s’han de garantir un bon servei de salut, això vol dir nous equipaments, però també millora dels actuals.

Prèviament a l’acte, Salvador Illa, Rosa Maria Ibarra i els exalcaldes socialistes de Valls Paco Moreno i Alfred Pérez de Tudela han esmorzat plegats en una cafeteria de la ciutat.

PUBLICITAT