La CUP ha continuat desgranant aquest cap de setmana el seu programa de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Dissabte al migdia, presentaven els punts clau en matèria d’habitatge.

PUBLICITAT

Entre les propostes, els anticapitalistes volen ampliar el nombre d’habitants al centre històric, penar els propietaris d’habitatges buits i impulsar fórmules d’habitatge alternatives al model de propietat privada.

La número 4 de la llista i representant de la CUP a Provalls, Aida Garcia, ha afirmat que l’habitatge és una de les grans emergències actuals. A més, ha criticat el model implementat per ERC durant els vuit anys que lidera la regidoria

Segons els cupaires, les  xifres en matèria d’habitatge a la capital de l’Alt Camp són esfereïdores: actualment hi ha 31 habitatges d’emergència, que representen el 0,32% de la totalitat, i l’any 2011 – data del darrer recompte – la ciutat tenia 1.533 habitatges buits, un 14% respecte el total de vivendes, la majoria concentrats al centre històric.

PUBLICITAT