Després de cinc partits sense guanyar, la Unió Esportiva Valls ha tornat a sumar tres punts aquest diumenge, a casa, davant el Vilanova. Els blancs-i-vermells han tret un triomf  treballat davant el conjunt de la capital del Garraf (2-1) amb gols de Nogueira i Joel Coch que els referma en la segona posició del grup 3 de 1a Catalana.

PUBLICITAT

Un cop el Reus-Reddis ha aconseguit l’ascens matemàtic a 3a RFEF, el tècnic, Manel Cazorla, vol sumar els 6 punts que resten per coronar-se millor segon del tres grups i jugar una eliminatòria de Copa del Rei la temporada que ve. El primer pas per aconseguir-ho és guanyar a l’Ascó.

El partit d’Ascó serà dissabte a les sis de la tarda. Els vallencs abaixaran el teló a la lliga el cap de setmana del 27 i 28 de maig contra el Cambrils encara amb dia i hora per confirmar.

PUBLICITAT