La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha aconseguit una doble estrena a la diada de la festa major de Sant Anàstasi a Lleida. Els del Portal Nou han completat aquest diumenge els primers 4de8 amb el pilar i 2de8 amb folre de la temporada, estructures que han acompanyat del 4de8 i el pilar de 6.

PUBLICITAT

A la plaça de la Paeria, els Moixiganguers d’Igualada s’han anotat el 2de8 amb folre, el 3de8 i el 4de8. Els Xiquets de Reus han descarregat el primer 4de8 de l’any després d’un intent desmuntat, el 2de7 i el 5de7. Finalment, els Castellers de Lleida han ajuntat el 4de7 amb el pilar, el 5de7 i el 7de7.

Al Milà, la Colla Joves Xiquets de Valls ha optat per repetir l’actuació del cap de setmana a Perafort amb l’objectiu de seguir rodant el 5de7, el 3de8 i el 4de8. L’altra colla convidada, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, han sortit de plaça amb el 4de7 amb el pilar, el 3de7 i el 4de7.

Les dues colles vallenques tornen a tenir compromís aquest cap de setmana. Ambdues ho faran aquest dissabte. La Vella actuarà a la plaça de l’Oli en el marc de Sant Isidre al costat dels Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona. Pel que fa la Joves es desplaçarà a les Festes de la Barceloneta per compartir jornada amb els Castellers de Barcelona.

PUBLICITAT