El foment de la innovació, l’emprenedoria i la potenciació de l’Observatori Permanent Ocupacional són algunes de les propostes que Junts per Valls ha deixat constar en l’àmbit d’empresa i ocupació de cara al programa de les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

En una roda de premsa al polígon industrial, l’alcaldable, Dolors Farré, ha destacat que les línies estratègiques, entre d’altres, es basen en la lluita contra l’atur, les polítiques actives d’ocupació i el suport a empreses i autònoms.

D’altra banda, els juntaires pretenen seguir potenciant Vallsgenera i els certficats de professionalitat en oficis tradicionals.

Finalment, també proposen ubicar un viver urbà comercial al Centre Històric adreçat als emprenedors i un laboratori amb la millor tecnologia del moment per desenvolupar nous projectes.

PUBLICITAT