La CUP segueix exposant les seves propostes de cara als comicis del 28 de maig. El passat diumenge 14 de maig, coincidint amb el vermut popular organitzat pels cupaires, era el torn de joventut. Mariona Montalà, acompanyada d’altres membres de la candidatura, era l’encarregada de desgranar quina visió té la formació sobre com han de ser les polítiques de joventut, i destacava algunes de les accions incloses en la proposta política.

PUBLICITAT

Els anticapitalistes proposen millorar la mobilitat, desplegar instruments per garantir l’accés a l’emancipació juvenil, ampliar els horaris de la biblioteca, formacions obertes en matèria de drets laborals i educació sexoafectiva; i l’impuls d’un servei fix de l’acompanyament a la salut mental.

Per tal de desenvolupar totes aquestes propostes, la CUP defensa la incorporació de la figura del tècnic de joventut, que Valls mai ha tingut, per tal de consolidar una plantilla de personal estable per articular totes aquestes tasques, i la dotació dels recursos econòmics i de personal necessaris per desplegar el Pla de Joventut aprovar el desembre de 2022.

PUBLICITAT