La candidatura del Partit Popular que concorre a les eleccions municipals del proper 28 de maig a Valls i que encapçalarà el Juanma Sánchez com cap de llista, té una sèrie de propostes al seu programa electoral per tal de millorar la seguretat a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT

La primera proposta té a veure amb la Policia Local; des del PP de Valls es proposa l’augment de la plantilla per tal que aquesta compleixi amb els ratios mínims recomanants per la Unió Europea, i que hores d’ara no es compleixen amb escreix, i la dotació pels agents de més i millors mitjans per a complir la seva funció.

Per altra banda, proposen crear un reglament per tal de poder sancionar qui permeti, promogui o encoratgi a l’ocupació indiscriminada de la propietat privada, i lluitaran amb tots els mitjans legalment possibles contra les màfies que es lucren de l’ocupació i de la situació de vulnerabilitat de les persones i famílies amb dificultats per a l’accés a l’habitatge.

Finalment, els populars promouran la creació d’un parc habitatge assequible per a persones amb dificultats per accedir-hi.

PUBLICITAT