L’Escola Valls Futbol recupera el Trofeu Ciutat de Valls, una competició de futbol 7 referència al territori. Enguany, el campionat celebra la seva 22ena edició en les categories de benjamis i alevins i torna vuit anys després a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Ho farà el proper 10 de juny amb un total de deu clubs on hi destaca la presència del Vila-real, a més d’equips de la província.

Un torneig que es celebrarà al Vilar i al camp annex, on durant tot el dia es podran gaudir de partits que començaran amb una fase de grups al matí. Així ho valorava el torneig el coordinador de l’Escola de Valls Futbol, Manel Cazorla.

Un torneig que comptarà a més del Vila-real amb el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu, l’Atlètic Segre, entre altres. Valls recupera després de vuit anys un torneig de futbol 7 de referència a la província i que servirà com a festa del futbol formatiu a la ciutat de Valls.

PUBLICITAT