Junts per Valls  ha donat a conèixer les seves propostes programàtiques en matèria d’Ensenyament de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig, un àmbit central i estratègic per a la formació en el desenvolupament del futur de la ciutat.

PUBLICITAT

D’entre les propostes de l’equip de Dolors Farré destaquen la definició i planificació d’un nou futur educatiu per la ciutat, adaptat als nous reptes demogràfics i mantenint els projectes educatius vigents. Junts també vol reformular i reimpulsar el Pla Educatiu Entorn de la ciutat, com a eina important de l’àrea d’Ensenyament, amb l’objectiu de fer-ho de manera totalment participada amb el conjunt de les comunitats educatives vallenques, aconseguint així una major implicació i que el document resultant respongui a les autèntiques necessitats dels centres educatius locals.

Els juntaires per la Formació Professional Dual establint una xarxa de cooperació amb les empreses vallenques.

La creació d’un Consell d’Infants o la redacció de plans de manteniments o inversions a les escoles completen les propostes.

PUBLICITAT