La CUP segueix exposant les seves propostes de cara als comicis del 28 de maig. Aquest dimarts, coincidint amb la visita de la exdiputada de la CUP al Parlament, Anna Gabriel, han exposat les seves propostes en el marc de les qüestions nacionals i antirepressives, i ho han fet de la mà de Roger Gonzalez , acompanyat d’altres membres del partit així com de diversos encausats de la comarca.

PUBLICITAT

En primer lloc, els anticapitalistes pretenen avançar en el camí de la República Catalana i combatre la repressió.

Entre els punts clau, els cupaires demanen que el nou consistori sorgit de les eleccions municipals promogui la identitat cultural i lingüística, fomenti la defensa dels drets nacionals, acompanyi a les persones que reivindiquen l’alliberament social i nacional i blindi per un ús de l’espai públic davant de col·lectius i partits feixistes.

PUBLICITAT