L’alcaldable d’ERC a Valls, Teresa Rull, s’ha desplaçat amb el seu equip fins a la plaça del Pati per donar a conèixer les seves propostes pel que fa a centre històric, comerç i turisme.

PUBLICITAT

Rull assenyala que “són molt conscients” de les problemàtiques actuals sobre incivisme, inseguretat i cases buides o ocupades. Per aquest motiu proposen un paquet de mesures com una anella cívica consistent amb els futurs nous equipament municipals com Ca Padró o el Museu Casteller, per dinamitzar la zona del centre històric i també planteja un canvi de paradigma turístic.

Per altra banda, també comenta altres propostes com ajuts a la compra de l’habitatge i manteniment de les subvencions actuals per a la rehabilitació, posar en valor del patrimoni, creació d’una nova moneda local i fomentar l’obertura de nous comerços allargant a 40 anys l’edat per accedir a ajuts per joves emprenedors.

PUBLICITAT