L’Assemblea Valls-Alt Camp ha llençat un avís als partits que es presenten a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Després de posar en marxar el Fòrum Municipalista per la Independència, l’ANC ha demanat a Junts per Valls, ERC i la CUP un compromís públic perquè el proper govern municipal estigui format únicament per forces independentistes. Així ho ha exposat una de les seves coordinadores locals, Teresa Guasch.

PUBLICITAT

Aquestes propostes van ser valorades el 8 de febrer per representants de Junts, Esquerra i la CUP en una taula rodona pública. I posteriorment, durant els mesos de març i abril, l’Assemblea Valls s’ha reunit amb cadascuna de les tres formacions per aclarir alguns aspectes d’aquestes propostes perquè es puguin incorporar als respectius programes electorals. La valoració que fa l’Assemblea Valls del Fòrum Municipalista i de la incorporació de les propostes fetes als programes electorals és positiva.

PUBLICITAT