Aquest dijous la Candidatura d’Unitat Popular ha continuat desgranant alguns ítems de la proposta política amb la que concorre a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, l’àmbit a exposar feia referència a les propostes sobre transició energètica. Ho ha fet, precisament, davant de l’Hort dels Quatre Cantons de la mà de Pere Vidal, cap de llista de la formació anticapitalista, acompanyat d’altres membres de la llista o que donen suport a la CUP en aquests nous comicis. De fet, Vidal ha afirmat que cal caminar cap a una ciutat més sostenible i resilient.

L’elaboració d’un Pla de Transició Energètica Municipal, impulsar la creació de comunitats energètiques locals o establir refugis climàtics són algunes de les propostes destacades de la candidatura ecologista.

PUBLICITAT