La Music Valls Va de Vins, la Mostra de Vins de la DO Tarragona oferirà aquest divendres i dissabte al Pati de Valls una nova edició d’aquest esdeveniment que s’ha convertit en el maridatge perfecte de vins, la gastronomia local i algunes de les més destacades propostes musicals del nostre país. 

PUBLICITAT

En aquesta ocasió la festa estarà formada pels vins que aportaran els dotze cellers de la DO Tarragona, juntament amb l’oferta gastronòmica que presentarà l’Associació de Restauradors de Valls i les actuacions de quatre grups musicals i una sessió de punxadiscos el dissabte al migdia. La secretària de la DO Tarragona, Àngels Collado, explica els objectius d’aquesta novena edició.

Les actuacions musicals al Pati estaran protagonitzades per Koko Jean & the Tonics, Mambo Jambo, Ariox, Sardines i una sessió de punxadiscos amb Alexandre Bonanit..

De forma paral·lela a la Valls Va de Vins, la DO Tarragona organitza un tast guiat aquest dissabte, a les 19 hores, al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs.

PUBLICITAT