Uns 200 vehicles participen a l’ “11a Fira del vehicle a Valls. El Passeig de l’Estació exposa una àmplia oferta de vehicles de motor seminous, nous, d’ocasió, km 0 i mobilitat reduïda. La Fira-Mercat s’obre al públic des d’aquest divendres a la tarda fins dissabte a les nou del vespre.

PUBLICITAT

El sector de l’automoció es mostra esperançat i preveu una bona afluència de contactes comercials.

Un any més es repetirà un sorteig. Entre tots els que comprin un vehicle durant els dos dies de la Fira se s’optarà a una nit d’hotel en habitació superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones, al Fèlix Hotel de Valls.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls organitza la Fira amb la participació de l’Ajuntament de Valls, l’Associació Empresarial de Tallers de Reparació i Venedors d’elements de l’Automoció i el Port de Tarragona.

PUBLICITAT