La UE Valls juga aquest cap de setmana l’últim partit fora de casa de la temporada. Ho farà ben a prop, amb el derbi tarragoní davant l’Ascó. Els vallencs van tornar al camí del triomf el passat cap de setmana davant el Vilanova i tenen l’objectiu de tancar la campanya de la millor manera possible després d’un any molt positiu pel que fa al rendiment.

PUBLICITAT

Ambdós conjunts arriben amb els deures enllestits. A més, els de la Ribera d’Ebre afronten el xoc també després de vèncer. Van sumar els tres punts al complicat camp d’un Santfeliuenc que no aixeca cap en les últimes jornades (3-4). Els de l’Alt Camp buscaran sumar algun punt per segellar de manera matemàtica una segona plaça que és ja a les mans, i tenen també al cap la possibilitat de ser el millor segon de la categoria, fet que donaria l’opció de jugar eliminatòries de la Copa del Rei la temporada vinent. En parla el tècnic Manel Cazorla.

El duel es disputarà aquest dissabte, a partir de les 18h, al Municipal d’Ascó.

PUBLICITAT