Després d’un cap de setmana positiu per part de les dues colles vallenques aquest dissabte 20 de maig tornen a l’acció. 

PUBLICITAT

Per un costat, la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuen a casa a la diada vallenca dels Pagesos en honor a Sant Isidre en una cita que pot ser molt important per ells. Després d’estrenar el 4de8 amb el pilar i el 2de8 amb folre a la Paeria tot indica que aquest dissabte la plaça de l’Oli podria ser testimoni del primer castell de 9 pisos de la temporada amb els rosats com a protagonistes. Els del Portal Nou actuaran a partir de les 18:30 h acompanyats dels Castellers de Lleida, els Xiquets de Reus i els Xiquets de Tarragona.

Per una altra banda, la Colla Joves dels Xiquets de Valls actuaran a partir de les 17:30 h a la Festa de la Primavera de la Barceloneta. S’espera que els de la camisa vermella continuïn rodant la gamma bàsica de 8 que ja van portar a terme al Milà amb el 3de8 i el 4de8. Els acompanyaran a plaça la colla local, els Castellers de la Barceloneta.

PUBLICITAT