El Partit Popular continua donant a conèixer a la població vallenca el seu programa electoral i en aquest també hi ha espai per a les propostes per a la millora de la mobilitat i qualitat ambiental. 

PUBLICITAT

Respecte a mobilitat el partit encapçalat per Juanma Sánchez planteja millorar l’accessibilitat des de diversos punts de la ciutat i, més en concret, aposta per la creació d’una nova entrada a la zona del Vilar des dels pisos de Clols i una altra al polígon industrial des de l’autovia A-27. També el foment d’ús de vehicles de mobilitat sostenible, instal·lació de semàfors intel·ligents, carrils bici segregats i senyalitzats i creació de línies específiques de transport públic municipal que cobreixin tota la ciutat per tal de facilitar el canvi del cotxe particular pel transport públic.

Pel que fa a mesures ambientals, pretenen prestar especial atenció a què les actuacions previstes al Pla de Gestió de Conca de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que preveu la retirada dels col·lectors de sanejament dels torrents de Valls es desenvolupi correctament, a la vegada que tirar endavant projectes per naturalitzar les lleres, recuperar l’espai adjacent i el seu manteniment periòdic pel gaudi de la ciutadania. Per altra banda, també plantegen a les cobertes de tots els edificis municipals la col·locació de plaques fotovoltaiques, campanyes de sensibilització a la ciutadania de la necessitat d’ús responsable de l’aigua i la millora del reciclatge amb microdeixalleries per objectes concrets com piles, telèfons o cables i més contenidors per llençar l’oli.

PUBLICITAT