La Candidatura d’Unitat Popular segueix explicant les seves propostes de cara als comicis del 28 de maig. Aquest dimarts, davant del Pavelló Joana Ballart, Mariona Montalà, acompanyada d’altres membres de la candidatura, ha estat l’encarregada de desgranar quina visió té la formació sobre com han de ser les polítiques relacionades tant amb l’àmbit de la salut com d’esports, i ha destacat algunes de les accions incloses en la proposta política.

PUBLICITAT

Entre les més de 20 propostes que consten en el programa electoral, els anticapitalistes reclamen el traspàs del Pius Hospital a la Generalitat, el desenvolupament de nous espais esportius o la comprensió de l’esport com a eina de prescripció social.

Abans d’acabar Montalà ha reiterat que cal que l’òrgan de decisió del Patronat Municipal d’Esports, el seu Consell Rector, sigui un organisme paritari, tal i com marca el Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Valls, amb l’objectiu que les polítiques esportives es puguin realitzar des d’aquesta perspectiva de gènere.

PUBLICITAT