La CUP de Valls segueix donant a conèixer les seves propostes de cara a les properes eleccions d’aquest diumenge. Aquest dimecres a la Plaça de les Garrofes, ubicada al Centre Històric, Lurdes Quintero, acompanyada d’altres membres de la candidatura i del diputat de la CUP al Parlament de Catalunya, Xavier Pellicer, ha estat l’encarregada de desgranar quina visió té la formació sobre com han de ser les polítiques relacionades en l’àmbit de la seguretat.

PUBLICITAT

La CUP iniciava la seva intervenció dient que el fet de tendir cap a un model de barri, vila o ciutat més just, cohesionat i integrador porta inequívocament a repensar, també, quins han de ser els mecanismes per garantir la defensa de les llibertats i els drets humans, així com quina la manera de donar resposta a les diferents problemàtiques que puguin sorgir fruit de la convivència als diferents pobles i ciutats.

La mateixa formació creu que s’està anant en la direcció contrària del que tocaria, ja que les possibles amenaces d’una societat s’estan abordant sempre des d’una perspectiva policial i militar, a través de la vigilància o del desplegament de més policia al carrer. Per a la formació anticapitalista, això no resoldrà cap problema, sinó que el que possiblement ho resoldrà serà anar a l’arrel de les problemàtiques.

Fer de Valls una ciutat segura donant resposta a l’emergència social, crear un servei de mediació de conflictes, desenvolupar un programa de revitalització del centre històric i crear un centre de reducció de danys, entre les principals propostes dels cupaires.

PUBLICITAT