El passat dissabte 20 de maig, es va desenvolupar la 26ena edició Critèrium Ciutat de Valls on van participar nedadors i nedadores de l’Associació Esportiva de Natació Castellvell, alumnes de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) i del Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva (SIEI) de l’Institut Narcís Oller de Valls, i també de l’escola de Natació del Patronat Municipal d’Esports de Valls.

PUBLICITAT

La setantena de participants van escollir dues proves entre el crol, l’esquena, la braça o la papallona, també van poder participar dels relleus mixtes i es van incloure proves adaptades. Un total de 30 sèries que van començar a les 15.30 hores amb l’escalfament per donar inici a la competició mitja hora més tard.

El Critèrium, que va tenir lloc a la piscina del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, va acabar amb l’entrega de medalles per als i les participants que van fer els tres millors temps i un berenar per a tothom. L’activitat va comptar amb la col·laboració de l’alumnat de l’IFE de l’Institut Narcís Oller que van ajudar a fer el cronometratge de les proves.

PUBLICITAT