Els vallencs i les vallenques podran veure el Tomet del poble i les diades castelleres de la Festa Major de Sant Joan des dels balcons i finestres de l’Ajuntament. Concretament, es sortejaran 21 invitacions triples pels infants que vulguin gaudir del Tomet que tindrà lloc el diumenge 25 de juny a partir de les 18 hores. Per altra banda, també es sortejaran quatre invitacions dobles per l’actuació castellera de Completes, el dia 23 de juny a les 23 hores, i quatre més per la Diada castellera de Sant Joan, dissabte 24 de juny a les 13 hores.

PUBLICITAT

Les persones interessades podran realitzar, a partir del 29 de maig, la sol·licitud online a través del portal web municipal o bé fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El 15 de juny tindrà lloc el sorteig on s’escollirà qui podrà veure des de la Casa de la Vila aquests actes de la Festa Major de Sant Joan 2023.

PUBLICITAT