La Federació d’Associacions de Veïns de Valls i Pedanies organitza per aquest dissabte 27 de maig la sisena edició de la Jornada Veïnal amb la finalitat de donar a conèixer el moviment associatiu dels barris. La cita se celebrarà a la plaça dels Pins del barri de la Xamora entre les deu del matí i dos quarts de dues del migdia.

PUBLICITAT

Al llarg del matí, hi haurà activitats per infants, inflables i l’ actuació del bestiari popular amb la participació de la Unió Anelles de la Flama i la Colla Pessigolla. També hi haurà un esmorzar pels infants i un vermut pels adults.

La primera  jornada veïnal es va celebrar el maig del 2016 al barri de les Comarques. Tret del 2020 i 2021 que no es va celebrar per culpa de les restriccions de la Covid-19, els barris de Sant Josep Obrer, Alt Camp, Habitatges de la Colla Vella i Mas Clariana l’han acollit.

PUBLICITAT