La Candidatura d’Unitat Popular de Valls ha acabat aquest dijous el seguit de rodes de premsa desgranant les propostes del seu programa electoral en l’àmbit del feminisme i LGTBIQ+.

PUBLICITAT

Des de la CUP de Valls es té consciència de la realitat de violència i discriminació que el cisheteropatriarcat imposa també al col·lectiu LGBTIQA+. Les persones LGBTIQA+ de classe treballadora també estan afectades per un capitalisme que les considera des de no productives fins a un nínxol objecte de mercantilització.

Per això, crear una regidoria de feminismes i LGTBIQ+ i dotar-la del pressupost necessari, abordar els protocols d’agressions masclistes i assetjament sexual a menors des del consistori o crear un centre d’informació, recursos i recerca feministes, són tres de les seves propostes en la matèria.

PUBLICITAT