Després d’un cap de setmana més que positiu per les colles vallenques aquestes tornen a tenir compromisos a les capitals de l’Alt i el Baix Camp.

PUBLICITAT

Per un costat, la Colla Vella viatja el dissabte 27 de maig fins a la capital del Baix Camp per participar en la diada del Pallol on voldran continuar amb la bona dinàmica després d’una actuació a Sant Isidre d’ensomni on van estrenar el primer castell de 9 i el primer pilar de 7. A partir de les 18 h a la plaça d’Evarist Fàbregas s’espera que els rosats continuin rodant el 2de8 amb folre i el 4de8 amb el pilar, sense descartar el castell de 9 o el 5de8. Estaran acompanyats de la colla local i els Xiquets de Tarragona.

Per una altra banda, la Colla Joves es queda a casa i actuarà a la plaça de la Fusta de Valls el diumenge 28 de maig a partir de les 12 h en el Memorial Ramon Barrufet, una diada especial pels de la camisa vermella que vol retre homenatge a qui va ser President d’Honor de la Colla Joves Xiquets de Valls i que va perdre la vida l’any 2012, a causa de les conseqüències d’un accident durant la Mare de Déu d’agost de l’any 2002 a la Bisbal del Penedès. Els del carrer d’en Gassó continuaran rodant la gamma bàsica de 8 i probablement consolidar el 3 i el 4de8. En aquesta actuació seran acompanyats pels Bordegassos de Vilanova.

PUBLICITAT